Sector & Maatwerk software

sector software: 

Diëtetiek consult beheer

Deze software is specifiek ontwikkeld voor de diëtisten sector. Het is een gebruiksvriendelijke tool om alle gegevens van de patiënten te beheren, zowel in de preventieve en curatieve gezondheidszorg als in de voedingssector, maar ook in de sport en andere disciplines. Deze toepassing wordt “Corona proof” en veilig geïnstalleerd. U kan de toepassing gedurende 2 maanden gratis testen. Daarna wordt U voor een democratische prijs de licentiehouder.

Maatwerk software

In onderling overleg analyseren we uw behoeften om te bepalen of U nood heeft aan 100% software op maat of dat een bestaande toepassing mits de nodige aanpassingen kan voldoen. In de meeste gevallen blijkt een specifieke maatoplossing het beste idee, omdat de software dan 100% voldoet aan uw wensen.

Maatwerk  met  modules

Iedere toepassing is opgebouwd uit 2 delen, een “front-end” database welke het “programma” bevat en een “back-end” met de gegevens (data). In de “front-end” is steeds de systeemmodule aanwezig. Hierin zit het beheer van de profielen, gebruikers, parameters & bestandslocaties & “software key”. Verder ziet U deze systeemformulieren (vensters). Eén of meerdere modules op maat voor de klant worden aangestuurd via aparte tabs in het menulint met MS Office “look”.

Enkele software op maat voorbeelden: compact, uitgebreid, complex! 

een kleine maar complexe qc software (ISO9001)

Deze kleine, complexe toepassing voor Productie beheer / Kwaliteits Controle (QC) werd ontwikkeld voor een bedrijf met strenge kwaliteitscontroles, volgens de normen van ISO 9001, ISO 13485 en ISO22716.

kwaliteit – veiligheid – milieu beheer (ISO9001)

Dit kwaliteitsbeheersysteem bevat een aantal typische modules nodig voor ISO9001, maar op maat gemaakt voor de klant. Deze toepassing bevat modules welke de ideale aanvulling van uw ERP systeem kunnen vormen. Systeembeheer, Documentbeheer, Functies & opleiding en Accreditatiebeheer, aangestuurd door aangepaste Access menulinten. U kan uiteraard deze toepassing uitbreiden met andere modules zoals auditrapportering enz...

EVenementen & personeel beheer         

Deze toepassing is ontwikkeld voor het beheer van personeel, meer bepaald voor jobs in de Evenementen sector. Het gaat zowel over mannen als vrouwen voor taken zoals hostessen, promoboys/girls, mannequins, parkingwachters enz. Centraal staan de gegevens van de "Event" opdrachten, met aan de ene kant de gegevens van de klanten en langs de andere kant de medewerkers die de taken gaan uitvoeren.

Een complexe productie erp software (ISO9001)                            

Deze toepassing werd ontwikkeld voor een ISO9001 en VCA gecertificeerd bedrijf. Zowel voor de wagons als voor de wielen is er een overzicht formulier gemaakt. Voor iedere productiestap werden rapportage formulieren (schermen) en printbare rapporten uitgewerkt geheel volgens de eisen van de klant.