Diensten

Software Op Maat geeft uw bedrijf de ontbrekende expertise en kennis om uw project te realiseren of helpt U om de digitalisatie van uw organisatie foutloos en zonder zorgen te laten verlopen! 

  • All-In pakket: Aan de hand van de inhoud en de benodigde functionaliteiten van de applicatie wordt de totaal prijs op voorhand vastgelegd. De toepassing wordt volledig buiten uw bedrijf ontwikkeld.
  • Detachering: De toepassing wordt in uw bedrijf ontwikkeld, dicht bij de bron en alle nodige informatie. U betaald de programmeur op freelance basis.
  • Interventie: Alle mogelijke problemen die zich stellen in uw oude of nieuwe MS Access databases worden opgelost, ook toepassing die NIET door Software Op Maat zijn ontwikkeld.
Software Op Maat All-in pakket
Software Op Maat All-in pakket !

aLL-IN PAKKET

Dit is de softwarematige “sleutel op de deur” oplossing. Deze dienst wordt het meeste gekozen, zowel voor kleine, eenvoudige projecten, als voor grote complexe applicaties. Na een eerste gesprek worden de dimensies van de toepassing vastgelegd, met inbegrip van de prijs. De toepassing wordt volledig of in modules bij Software Op Maat ontwikkeld en getest. De applicatie kan zowel draaien op een stand-alone PC of laptop, als op een netwerk met meerdere PC's. De toepassing werkt met Access van uw MS Office pakket of met de Runtime versie van Access (is gratis verkrijgbaar). Eén van uw medewerkers welke als “key user” fungeert, test en evalueert het verkregen product om te kijken of het voldoet aan de vooropgestelde eisen. De eventuele laatste wijzigingen worden toegepast en het project wordt afgesloten. Eventuele “bugs” en kleine opwaarderingen worden gratis aangepast. 

DETACHERING

Deze dienst wordt vooral voor grote applicaties en door grote bedrijven gekozen. De programmeur is dan bij de bron en in uw bedrijf aanwezig om de applicatie(s) te realiseren. Deze keuze is vooral interessant bij grote en/of complexe en/of meerdere te ontwikkelen toepassingen.

All you need is HELP van Software Op Maat !
HELP! If you need somebody: Software Op Maat !

INTERVENTIE

HELP, I need somebody. HELP, not just anybody ! (The Beatles)
Door de specialisatie in MS Access is Software Op Maat de geschikte firma om al uw problemen met een MS Access databank op te lossen.
U heeft problemen met een applicatie die door een ander bedrijf is gemaakt?
Jawel,
Software Op Maat is bereid om “Troubleshooting” te doen en de fouten weg te werken.

PRIJZEN

Betaalbare prijzen !
Betaalbare prijzen !

Voor het 'all-in pakket' wordt een vaste prijs afgesproken op basis van het geschatte aantal uren eventueel verlaagd met een korting. Voor detachering en interventies wordt de prijs bepaald aan de hand van een afgesproken uurloon en een km vergoeding per dag en volgens de actuele marktprijzen van de IT sector.